3D printen in de medische wereld

VSHAPER 5-assig 3D printen

Ongeëvenaarde printkwaliteit!

3D printen in de medische wereld

Winnaar Gold Medal MTP 2017

VSHAPER Pro hoog-temperatuur 3D printer

3D print galerij

Nauwkeurige 3D Prints

Wij zetten uw ideeën om in functionele producten

3D printen in de medische wereld

Professionele 3D Printers

Voor geavanceerde medische toepassingen

3D printen in de medische wereld

Sterke en flexibele prints

Voor industriële toepassingen o.a. machinebouw

3D printen in de medische wereld

Industriële 3D printers

Aerospace, automobiel en matrijzenbouw

3D printen in de medische wereld

VSHAPER GO

Ontdek de mogelijkheden van deze 3D printer

3D printen in de medische wereld

Spaceclaim voor 3D printen

Opschonen en optimaliseren van STL bestanden en meer...

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

VSHAPER industriële 3D Printers

De VSHAPER 3D Printers zijn ontworpen vanuit een achtergrond in CNC freesmachines. Dit betekent dat de printers een zeer hoge printkwaliteit garanderen. VSHAPER past lineair geleidingen, een kogelomloop spindel toe. De VSHAPER 3D Printers hebben een monoblock constructie. Deze eigenschappen maken de VSHAPER printers ultra nauwkeurig. Dit ziet men onder andere terug in de strakke hoeken op de prints.

De VSHAPER printers werken op basis van FDM. Er zijn print nozzles beschikbaar met verschillende doorlaat diameters vanaf 0,2mm. De standaard printers worden geleverd met een nozzle van 0.4 mm. De nozzle diameter is mede bepalend voor de print kwalitieit. Met een kleine doorlaat diameter is de printtijd langer en de kwaliteit hoger. Naarmate we de doorlaat diameter vergroten zal de nauwkeurigheid afnemen omdat de laagdikte van de print paden toeneemt.

Alle VSHAPER 3D Printers zijn voorzien van een Carbon filter. Het Carbon filter is een essentieel onderdeel van de VSHAPER 3D Printers. Hiermee wordt namelijk nare stank in uw werkplaats voorkomen. Ook wordt voorkomen dat giftige stoffen die vrijkomen bij het smeltproces van sommige kunststoffen in de lucht komen.

SOFTSHAPER cadcam software

VSHAPER printers worden geleverd met SOFTSHAPER software t.b.v. een optimaal printprogramma. De SOFTSHAPER cadcam software stelt u in staat om efficiënte GCode bestanden te maken. SOFTSHAPER biedt u mogelijkheden om met variabele laagdiktes te printen. Daarnaast kunnen ook lokaal op een print pad de eigenschappen worden aangepast. U kunt hierbij denken aan temperatuur en printsnelheid.

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten 3D Printers. Onze printers worden toegepast in o.a. de medische sector, automobiel industrie en luchtvaart industrie. VSHAPER printers zijn leverbaar vanaf een luxe instapmodel tot een professionele PEEK printer. Daarnaast is er de VSHAPER CUSTOM printer leverbaar. Dit is een printer op basis van klantspecificatie en wensen. Wij maken samen met u een technische specificatie zodat al uw eisen en wensen gerealiseerd kunnen worden.

VSHAPER 3D Printers voor de industrie en medische sector.