VSHAPER ONE DoubleVSHAPER 270 Double

De VSHAPER ONE Double heeft een nieuwe naam gekregen. De VSHAPER 270. Daarnaast is een grotere variant dit is de VSHAPER 450. De VSHAPER ONE Double met de gepatenteerde VPREC-DOUBLE extruder. Hiermee kunt u twee materialen tegelijkertijd printen. De VSHAPER 270 Double heeft een werkbereik van 240 x 2460 x 200 mm. De positioneer nauwkeurigheid van de gedopneerde lagen bedraagt 0,03 mm. De positioneer nauwkeurigheid in XY bedraagt 0,011 mm en in Z 0,02 mm.

Deze innovatieve printer zorgt ervoor dat er efficiënt met twee kleuren kan worden geprint. De afgesloten printkamer en het verwarmde print bed garanderen een hoge kwaliteit van de prints. De printer wordt met name gebruikt voor het printen van prototypes en productie van kleine series.

Bij het printen van materialen kan een alternatief materiaal als ondersteuning worden gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld een oplosbaar materiaal zijn zoals PVA of HIPS.

De printer heeft twee printkoppen. De nozzle is leverbaar met een doorlaat diameter van 0.2-1.2 mm. De printer heeft een verwarmd print bed en een afgesloten printkamer.

Aanbevolen filamenten: PLA, ABS, PMMA,PA, PET-G, PVA, HIPS

Industrie: Automobiel industrie, Ontwerp en Engineering