VSHAPER 5-assige machine

SOLIDWORKS ondersteunt VSHAPER 5-assige machine

VERASHAPE werkt al vele jaren samen met wereldberoemde ondernemingen en ondersteunt hun productieprocessen. VSHAPER 3D Printing-oplossingen ondersteunen klanten uit verschillende takken van de industrie in rapid prototyping en productieprocessen van kleine partijen, waarmee ze worden geconfronteerd met de uitdagingen van de hedendaagse industrie. VERASHAPE werkt momenteel aan “Wereldwijd innovatieve additieve printer” met de financiële steun van het National Center for Research and Development. Het bedrijf wordt ook ondersteund door SOLIDWORKS software in de ontwikkeling van de VSHAPER 5-assige machine.

VERASHAPE heeft ervoor gekozen om in een virtuele omgeving aan hun projecten te werken met de steun van SOLIDWORKS-oplossingen die constructeurs helpen bij elke fase van de voorbereiding van 3D-modellen. Deze houding helpt bij het standaardiseren van de manier waarop de documentatie wordt voorbereid. Bovendien creëert het virtuele model een basis voor alle andere processen die verband houden met de productie van 3D-printers.

Voor maken van  VSHAPER 3D-printers maakt het VERASHAPE-teamgebruik van meerdere SOLIDWORKS-modules: Simulatie- en flowsimulatie, Composer en PDM.

Ontworpen in SOLIDWORKS, transformeert VSHAPER 5-assige MACHINE de manier waarop mensen denken over 3D-printen. Dankzij de 5-assige kinematica uitgerust met een kantelbaar roterend werkplatform, kan men de conventionele laag-voor-laag-print methode vergeten.

VSHAPER 5-assige machine maakt het mogelijk:

  • Geïndexeerd 5-assig printen, waardoor de conventionele laag-voor-laag printmethode wordt verbeterd om het printvlak over te dragen naar een ander oppervlak dat eerder werd geprint.
  • Gelijktijdig 5-assig printen dat zich verwijdert van de conventionele laag-voor-laag-print methode en waarmee ruimtelijke modellen op een driedimensionaal oppervlak kunnen worden gemaakt, door alle machineassen tegelijkertijd te gebruiken.
  • Werken met meerdere materialen in één proces, waardoor het mogelijk wordt om modellen te maken van hard materiaal, versterkt met zeer sterk materiaal en bedrukt met elastomeer afdichtingen.

De creatie van VSHAPER 5-AXIS MACHINE wordt ondersteund door SOLIDWORKS-oplossingen tijdens de voorbereiding van de productpresentatie. SOLIDWORKS Visualiseren stelt de gebruiker in staat realistische weergave voor te bereiden op basis van een 3D-bronmodel.

SOLIDWORKS Visualize applicatie is de perfecte oplossing voor iedereen die de hoogste kwaliteit van ontvangen afbeeldingen en animaties waardeert, en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke en intuïtieve software zoals SOLIDWORKS – zegt Arkadiusz Piech, SOLIDWORKS technisch specialist van CADWorks.

Visualisatie van VSHAPER 5-assige machine gemaakt met SOLIDWORKS Visualize:

VSHAPER 5-assige machine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *