Industry Awards

VSHAPER PRO genomineerd voor de 3D Printing Industry Awards 2018

Tijdens de 3D Printing Industry Awards worden alleen de allerbeste op het gebied van additieve technologieën beloond. Elk jaar kiest de jury de winnaars uit op basis van innovatie, creativiteit en functionaliteit van hun 3D-printoplossingen. Dit jaar is VSHAPER PRO 3D Printer, gewaardeerd door de experts op het gebied van 3D Printing, genomineerd voor de 3D Printing Industry Awards 2018 in de categorie “Enterprise 3D Printer of the Year (Polymeren)”.

De genomineerden vertegenwoordigen producten die in het oog springen met hun technologische kenmerken en kwaliteit. De 3D Printing Industry Awards worden toegekend in 20 categorieën, waaronder “3D Printing start-up of the year”, “Aerospace or Automotive application”, “Creative use of 3D Printing” of “Innovation of the year”. Dit jaar is er een nieuwe categorie toegevoegd. Deze nieuwe categorie is “3D Printing Region of the Year” waarin de stad Krakau, als blijk van waardering voor de Poolse 3D-printer industrie, is genomineerd.

Elk jaar worden bijna 2 000 producten geselecteerd om deel te nemen aan deze wedstrijd, waaruit slechts enkele producten per categorie officieel worden genomineerd. De winnaars worden bepaald door de lezers van het 3D Printing Industry-portaal. Dit jaar is de VSHAPER PRO genomineerd in de categorie “Enterprise 3D Printer of the Year (Polymeren)” en concurreert het met Carbon M2, EnvisionTEC DLP line, EOS P 500, HP MJF en de Markforged X7.

De genomineerde, VSHAPER PRO, is één van de weinige 3D PEEK-printers op de wereld die tot 450 ° C kan printen. Het is een moderne industriële machine die is ontworpen om 3D-prints te fabriceren met verbeterde mechanische en thermische eigenschappen.

Prints geprint met de VSHAPER PRO, populair in de medische, automobiel- en luchtvaartindustrie, worden vaak gebruikt als alternatief voor elementen gemaakt van metaal, lood of zelfs titanium – legt Tomasz Szymański uit, de oprichter en CEO van VERASHAPE.

De onderscheiden VSHAPER PRO-printer is erg populair en wordt zeer gewaardeerd, zowel in de wetenschappelijke gemeenschap als in de industrie. Vorig jaar ontving VSHAPER PRO de MTP Gold Medal 2017 en de Build 3D Printing Award. De machine is ook genomineerd voor het “Product van het Jaar 2018” door het tijdschrift “Inżynieria & Utrzymanie Ruchu”, evenals voor “Best Polish 3D Printer 2017” van het 3D-printingcenter.

Er kunnen nog steeds bedrijven worden genomineerd voor de 3D Printing Industry Awards. De nominatieperiode stopt op 28 februari 2018. Vervolgens kunnen de lezers van de portal stemmen op het geselecteerde product, bedrijf of ondernemer. De resultaten worden bekend gemaakt op 17 mei 2018 tijdens de prijsuitreiking in Londen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *