Samenwerking met Universiteit

Strategische samenwerking met Universiteit voor Informatie Technologie en Management

Op  22 oktober 2017 is een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen VSHAPER 3D printers en de Universiteit voor Informatie Technologie en Management te Rzeszów (WSIiZ). Het doel van deze overeenkomst is een strategische samenwerken op gebied van “3D Printing design”. Dit is een specialiteit op het gebied van grafisch ontwerp en multimedia aangeboden door de Universiteit.

Een onderdeel van de overeenkomst omvat dat de experts van VERASHAPE lessen zullen verzorgen voor studenten op het gebied van “3D Printing design”. Daarnaast zullen zij het aangeboden lesprogramma onder de loep nemen.

Wij hopen dat deze samenwerking een positieve impact zal hebben in de ontwikkeling van de infrastructuur in ons onderwijsproces en dat onze studenten de kans krijgen om deel te nemen aan stages om te leren van de experts van VERASHAPE professionals – vertelt Dr. Wergiliusz Gołąbek, Rector op de Universiteit voor Informatie Technologie en Management te Rzeszów.

Forum bijeenkomst

De samenwerkingsovereenkomst is getekend tijdens een speciale conferentie waarbij docenten en leerlingen het concept van “3D Printing design” presenteerden. Daarnaast werden verschillende toepassingen van 3D printen in de moderne industrie getoond. Een lezing met de titel “3D printen als alternatief voor conventionele productietechnieken” werd gegeven door Wiktor Krupiński, materiaal specialist bij VERASHAPE.


Dankzij de samenwerking met WSIiZ hebben we de mogelijkheid om de kennis en competenties van onze toekomstige werknemers, en daarmee de vorm van de 3D-Print industrie, te beïnvloeden
. We zullen ons best doen om de specialiteit “3D Printing design” een praktische cursus te maken – vat Tomasz Szymański, de CEO en oprichter van VERASHAPE, samen

Het tot stand brengen van samenwerking tussen de fabrikant van 3D-printers en de Universiteit voor Informatietechnologie en -beheer in Rzeszów heeft al de eerste resultaten opgeleverd.
Twee studententeams van WSIiZ sloten zich aan bij een internationale competitie genaamd “Additive Manufacturing Cup”, georganiseerd door een wereldwijd bedrijf SOLVAY. Ondersteund met een VSHAPER PRO 3D Printer, zullen zij modellen printen in PEEK. De competitie duurt tot 22 Maart 2018.

Meer informatie over de competitie kunt u hier vinden:

https://www.solvay.com/en/company/innovation/open-innovation/additive-manufacturing-cup/index.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *