VSHAPER 500VSHAPER ONE Single

Deze 3D printer blinkt uit door het enorme werkbereik van 450 x 450 x 450 mm. Daarnaast is de printer leverbaar met één of twee printkoppen. Dit zijn de gepatenteerde VPREC-SINGLE en de VPREC-DOUBLE. Met de dubbele printkop kunt u twee kleuren of zelfs twee materialen tegelijkertijd printen.

Met deze innovatieve 3D printer bent u in staat om grote objecten en prototypes te creëren. De combinatie van een gesloten printkamer en een verwarmd printplatform zorgen mede voor de hoge kwaliteit prints. Deze printer wordt al veel in de automobiel sector toegepast voor klein serie productie.

Met de dubbele printkop bent u in staat om een oplosbaar materiaal als ondersteuning te gebruiken. Hiermee wordt het mogelijk om zeer complexe 3D vormen te printen. Het ondersteuningsmateriaal zoals HIPS of PVA kan na het printen worden opgelost.

 

De VSHAPER printers stellen ons in staat om flexibel en onafhankelijk te blijven. We kunnen de productiekosten verlagen waardoor we de concurrentie voorblijven. Grzegorz Stepien – R&D technoloog BORG Automotive