VSHAPER 500

Vshaper 500

 

 

Deze additieve productiemachine voor industriële productie valt op door de 440/430/450mm werkruimte en de extruder met twee V-JET-koppen. Met deze set componenten kunnen enorme elementen worden geprint. Bovendien garanderen gesloten kamers samen met een verwarmde plaat een hoge kwaliteit van 3D-prints.

De machine, die werkt in FDM-technologie, wordt bijzonder gewaardeerd in de industrie, waar het met succes prototyping, gereedschap maken en klein serie productie ondersteunt. De reinigingsmodule verwijdert vuil tijdens het printproces, wat van groot belang is voor de continuïteit en zuiverheid van de machine hoofden. Ventilatie met een koolstoffilter vermindert de hoeveelheid en de schadelijkheid van de gasemissie.

Met de dubbele V-PORTEPLEX-extruder kunt u in één keer printen met twee materialen. Door basismateriaal samen met oplosbaar dragermateriaal in het proces van additieve fabricage te gebruiken, kan de gebruiker opmerkelijk gecompliceerde grootschalige elementen creëren met een unieke precisie.

Het vermogen om gecompliceerde driedimensionale objecten in één enkel proces te maken, is zeer populair bij fabrikanten die eerder traditioneel vormgeven en snijden gebruikten.