VSHAPER PROVSHAPER Pro

3D Prints vervaardigd met de VSHAPER Pro zijn immens populair in de medische-, automobiel- en luchtvaartindustrie. Vaak worden deze 3D prints gebruikt om metalen onderdelen te vervangen. De VSHAPER Pro is een hoog temperatuur printer die met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

De  mono-block constructie, gesloten printkamer en het verwarmd bed zorgen voor volledige procescontrole bij het hechten en koelen van de printlagen. Een additionele noodaccu zorgt ervoor dat zelfs bij stroomuitval het printproces niet wordt verstoort. Dit maakt deze printer ideaal voor industriële toepassing.

3D prints van de VSHAPER Pro zijn mechanisch ongeëvenaard sterk en van zeer hoge kwaliteit. De prints hebben een hoge buig-, schok- en trekbestendigheid. Om deze reden worden deze printers veel toegepast bij de productie van tandwielen, rotorbladen en andere zwaar mechanisch belaste machineonderdelen. Ook voor medische toepassingen wordt deze printer veel toegepast.

Tijdens ons keuzetraject voor een 3D printer hebben wij diverse printers getest met het printen van PEEK. De kwaliteit van de VSHAPER printers was veruit het beste! Marek Schnitzer – Technische Universiteit van Kosice