PET-G FILSHAPER

FILSHAPER PET-G is een heel hard en duurzaam filament. Men kan hiermee keiharde prints kan maken. Een van de grote voordelen is de beperkte krimp, waardoor het een ideaal filament is voor grote prints. Het filament is heel goed steriliseerbaar. Dit maakt het uitermate geschikt voor medische toepassingen. Veel van onze medische klanten passen dit filament al met groot succes toe.

Het heeft dezelfde kwaliteiten als PLA en ABS en wordt met groot succes toegepast en de medische- en voedingsindustrie. Het filament is goed te steriliseren, dit is belangrijk  in de medische industrie.

Het is leverbaar in de kleur naturel. Dit filament is verkrijgbaar als rol van één kilogram. De diameter van het filament is 1.75 mm met een tolerantie van 0.03 mm.

Printen met het PET-G filament vereist een verwarmde printtafel en/of een gesloten verwarmde printkamer. De printkop dient op een temperatuur gehouden te worden van ongeveer 230 °C.  Dit filament kunt u printen op de VSHAPER ONE Single, VSHAPER ONE Double en VSHAPER ONE Pro.

PET-G FILSHAPER

Enhance the innovation of your venture by implementing 3D Technology