VSHAPER aanwezig tijdens Europa-Oekraïne Forum

Op 27 januari aanstaande vindt in het Congrescentrum te Rzeszów een Europa-Oekraïne Forum bijeenkomst plaats. Dit is een belangrijke bijeenkomst georganiseerd door het instituut van Oost Europese studies. Tijdens deze meeting zijn er meer dan 500 aanwezigen uit de Oekraïne, Rusland, de EU, omliggende landen en vertegenwoordiging vanuit de regering van de Verenigde Staten, diplomaten, EU Instituten, internationale organisaties. Deze tiende editie van het Forum is een mooie mogelijkheid om innovatieve projecten te tonen waaronder de 3D VSHAPER printers. 

Het hoofdthema van deze 10e Forum bijeenkomst is de modernisering en ontwikkeling van de Oekraïne in samenhang met de richting en snelheid van de hervormingen aldaar. Het motto is “kansen die men niet mag laten liggen”. Er zal gedebatteerd worden over het economisch potentieel van de Oekraïne, energie, internationale relaties, regionale ontwikkelingen en kansen en mogelijkheden om samen te werken met Poolse partners en partners uit andere Europese landen.

Het Europa-Oekraïne Forum biedt een uitgelezen kans om te spreken met potentiele zakenpartners. We zijn op dit  moment met veel partijen in West Europa in gesprek over samenwerking. VSHAPER oplossingen worden reeds zeer gewaardeerd in producerende bedrijven in de Oekraïne, Litouwen en Rusland. Onze deelname aan dit Forum is een volgende stap in de Oost-Europese markt – zegt Tomasz Szymański, CEO van Verashape.

De bijeenkomst duurt twee dagen en de deelnemers kunnen meedoen aan meer dan 30 discussies over economische, politieke en sociale vraagstukken. Tijdens de plenaire sessies zullen de beslissers spreken over economische en politieke samenwerking tussen de Oekraïne en Europese landen.

Meer informatie kunt u vinden op: http://www.forum-ekonomiczne.pl/10th-europa-ukraina-orum/?lang=en#.WIcE1PnhA-U

 

VSHAPER aanwezig bij het Europa-Oekraïne Forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *