Hexagon "the power of SMART change"

VSHAPER bij Hexagon “the Power of SMART Change”

Op 13 September host Hexagon Manufacturing Intelligence een tweedaags seminar in Kracow “the power of SMART change”. Tijdens dit evenement laat Hexagon onder andere haar scanoplossingen voor productie optimalisering zien. Eén van de kernpunten van dit seminar is de presentatie van oplossingen aangeboden door VERASHAPE.

Op de agenda staan onder andere presentaties en workshops over laserscanning en ondersteuning van de productie met mobiele en stationaire meetsystemen van Hexagon MI. De deelnemers hebben de mogelijkheid om de apparatuur uit te proberen – vertelt Witold Siemieniako, General Manager bij Hexagon Manufacturing Intelligence.

Deelnemers aan het seminar krijgen presentaties over de ROMER Absolute Arm technologie met HP-L-8.9, RS4 en HP-L-20.8 laserscanners, LEICA Absolute Tracker AT960 met T-PRobe en laserscanner ten behoeve van inspectie, assembly, productie ondersteuning en automatisering van meetprocessen. De rol van Hexagon MI in de ondersteuning van productie processen zal worden gepresenteerd door Wojciech Stręciwilk en Konrad Kowalski van VERASHAPE

Met de presentatie CADCAM en 3D printen in de gedachte van industrie 4.0 zullen specialisten van VERASHAPE een CAD project uit VISI software, Hexagon MI meetsystemen, VSHAPER 3D printers, SOFTSHAPER CAM software en Edgecam CAM software gebruiken.

Deze presentatie is op basis van praktijkvoorbeelden en zal plaatsvinden op de tweede dag van het seminar. Tijdens dit evenement kunnen de deelnemers een speciaal ingerichte VERASHAPE stand bezoeken voor nadere toelichting op de oplossingen.

Industrie 4.0 is een industriële revolutie. De essentie ervan is het gebruik van moderne technologieën om veranderingen in de industrie te maken om zogenaamde intelligente fabrieken te creëren die klaar zijn om snel aan te passen aan veranderingen, effectief gebruik te maken van middelen of kennis van werknemers te delen. De oplossingen die wij presenteren zijn perfect voor het realiseren van deze gedacht – vat Wojciech Stręciwilk samen, Sales Director van VERASHAPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *