Op 31 januari en 1 februari van dit jaar vond in het MECC te Maastricht het 3D Medical Expo plaats. Hier komen medici en betrokkenen in de geneeskunde bijeen om de laatste stand van zaken op 3D Print technologie te bekijken, Daarnaast worden interessante lezingen gehouden door vooraanstaande personen in de medische wereld. Vekashape heeft samen met 3D4Makers een 3D PEEK Printer getoond waarmee het hoogwaardige PEEK filament van 3D4Makers werd geprint.

De 3D PEEK printer is de VSHAPER ONE Pro. Een printer speciaal ontwikkelt voor het printen op zeer hoge temperatuur. Met de VSHAPER ONE Pro kan probleemloos PEEK worden geprint maar ook zeker andere interssante materialen zoals onder andere PPSU.

De bezoekers aan onze stand konden naast deze PEEK Printer en de hoogwaardige filamenten ook een preview krijgen vn de nieuwe SOFTSHAPER cadcam software voor 3D Printen. Daarnaast is ook Spaceclaim getoond. Spaceclaim is een direct modeleer systeem waarmee snel polygoon bestanden kunnen worden gerepareerd. Daarnaast kunnen de plugoon bestanden worden aangepast en geoptimaliseerd voor het 3D Printen.

3D PEEK Printer op de 3D Medical Expo Maastricht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *