Beta-test programma SOFTSHAPER cadcam voor 3D printen op basis van Parasolid

Vorige week kondigde VERASHAPE aan dat ze bezig zijn met het integreren van Parasolid in haar software voor het voorbereiden van 3D print programma’s. Wij laten u vandaag weten dat het beta testen voor de nieuwe versie van SOFTSHAPER, cadcam voor 3D printen, is gestart. Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit beta testprogramma neemt u gerust contact met ons op bij Vekashape BV.

Verashape is met de licensering van SIEMENS PLM Software  een van de eerste producenten van 3D printers die ondersteuning biedt voor de Parasolid Communicator voor import, export en goede preparatie van modellen voor een 3D print proces. Parasolid is een veel gebruikt component voor 3D cadcam systemen.

Toen wij aanvingen met het programmeren van de software hebben wij er vanaf het begin naar gestreefd om een universele oplossing te maken voor het ondersteunen van het printproces. Dit ongeacht het type 3D printer. Dit stelt gebruikers van alle soorten en merken 3D printers instaat te gebruiken en nodigen hen graag uit om Beta-tester te worden van onze software –  zegt Tomasz Szymański, oprichter en CEO van VERASHAPE.

Indien u interesse heeft om de  SOFTSHAPER 2018 software te testen dan kunt u zich aanmelden via  www.softshaper.com, hier kunt u ook informatie vinden over de nieuwe software.

Het merk printer dat onze Beta-testers gebruiken is niet relevant, Ons doel is het maken van een goedce oplossing voor iedere 3D printer – voegt Seweryn Nitek, Software Engineer bij VERASHAPE toe.

De makers van de software zien erg uit om in contact te komen met fabrikanten van andere 3D printers die geïnteresseerd in de SOFTSHAPER cadcam software. Maar ook filament producenten die graag hun materiaal print parameters en eigenschappen willen delen t.b.v. onze materialen database. Deze database zal voor de gebruiker het maken van 3D printprogramma’s zeer vereenvoudigen.

Wij bij Vekashape BV zijn zeer verheugd met deze ontwikkeling. SOFTSHAPER zal de 3D printwereld een cadcam systeem bieden om snel en betrouwbaar GCode bestanden te genereren voor 3D printers – vertelt Honorate Verbunt, directeur en eigenaar van Vekashape BV.

 

SOFTSHAPER CADCAM 3D Printen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *