Parasolid Communicator

Beta-testers gezocht SOFTSHAPER cadcam

VERASHAPE start Beta tests met software gebaseerd op Parasolid Communicator

Registratie van de SOFTSHAPER 2018 software is begonnen!

Een week geleden heeft VERASHAPE aangekondigd dat zij werken aan een software systeem gebaseerd op de Parasolid Communicator . De software zal ondersteuning bieden bij het prepareren van 3D modellen voor 3D printen. Het is nu mogelijk om u aan te melden als Beta tester van deze software.

Verashape is een van de eerste producenten van 3D printers die de Parasolid Communicator van SIEMENS PLM software gebruikt voor het importeren en prepareren van 3D modellen voor het printen.

 “Wanneer wij software ontwikkelen streven wij ernaar de software zo universeel mogelijk op te zetten. Wij maken een universele oplossing  zodat iedere 3D printer kan worden aangestuurd.” – vertelt Tomasz Szymański, oprichter en CEO van Verashape.

Geïnteresseerden voor het beta testen van SOFTSHAPER 2018 kunnen contact met ons opnemen via de website www.softshaper.com, hier kunt u reeds informatie vinden.

Het merk printer dat gebruikt wordt door de Beta-testers is niet relevant. Ons doel is een universele oplossing te maken voor iedere 3D printer –voegt Seweryn Nitek toe, Software Engineer bij VERASHAPE.

Onze software ontwikkelaars zien uit om in contact te komen met andere fabrikanten van 3D printers die geïnteresseerd zijn in de SOFTSHAPER software. Ook filament fabrikanten die hun parameters willen delen spreken wij graag. Wij ontwikkelen een database van print parameters voor verschillende printers en filamenten. Hierdoor wordt het printen voor klanten zeer eenvoudig.

Parasolid Communicator

Press Pictures: Copyright
Siemens press photos may only be used for editorial purposes. The copyrights belong to Siemens AG, Munich/Berlin, and remain undiminished if the pictures are incorporated into an archive, either electronically or manually. Pictures used for editorial purposes, modified, duplicated and/or electronically altered must bear the credit “Siemens press picture”. Commercial use or sale of the pictures and data, even in electronically manipulated form, is prohibited.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *