RapidPro

VSHAPER Printers op de RapidPro 2017

VSHAPER Printers op de RapidPro 2017 in Veldhoven

Van 7 tot en met 9 maart vindt de RapidPro 2017 plaats in Veldhoven. RapidPro 2017 is de belangrijkste beurs voor 3D printen t.b.v. prototyping, klein serie productie en productontwikkeling. Vekashape BV zal tijdens deze beurs de VSHAPER ONE Pro Printer demonstreren. Deze printer is speciaal ontworpen om te printen op hoge temperatuur.

Deze beurs heeft een focus op het 3D printen voor prototyping en als fabricage techniek. Daarnaast worden ook andere technieken gepresenteerd. Op de RapidPro kunt u alle stappen zien van idee tot product. Toonaangevende ondernemingen en sprekers zijn hier aanwezig om de laatste innovaties te laten zien.

Tijdens de RapidPro presenteren wij onze 3D printoplossingen die erg worden gewaardeerd door onze klanten. De VSHAPER ONE Pro Printer zal zeker veel interesse wekken bij de bezoekers die geïnteresseerd zijn in printen met hoge temperatuur. Daarnaast verwachten wij ook goede gesprekken over onze SOFTSHAPER CADCAM software voor 3D printen – vertelt Honorata Mirańska Verbunt van Vekashape BV.

De VSHAPER oplossingen zijn te zien op stand nr. 20. Naast de PEEK Printer tonen wij ook de VSHAPER GO een zeer interessante printer voor starters. Een aantal eigenschappen zijn o.a. lineair geleidingen, verwarmd bed mogelijk, auto leveling en een carbon filter.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.rapidpro.nl/home-en-us/

RapidPro 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *