De VSHAPER PRO is onderscheiden met een gouden medaille tijdens MTP 2017

De gouden medaille wordt sinds 2012 vergeven aan het beste en meest populaire product. Elk jaar kijkt de jury naar innovatie, creativiteit en moderniteit. Dit jaar werden er 18 gouden medailles uitgereikt door Prof. Adam Mazurkiewicz, hoofd van het Nationaal Onderzoek Instituut. Eén van de winnaars was de VSHAPER PRO 3D Printer.

De producten die deelnemen aan de wedstrijd worden tijdens de beurs tentoongesteld. Ze blinken uit door hun technische kenmerken en kwaliteit. Elk jaar doen er circa 500 producten mee aan deze competitie. Dit jaar alleen waren er 444 inzendingen. Sinds 2010 hebben bijna 2500 producten meegedaan aan deze competitie.

Nadat de jury zich heeft uitgesproken begint de volgende fase van de competitie. Vertegenwoordigers uit de industrie en consumenten kunnen stemmen op de geselecteerde producten. Dit kan tijdens de beurs in speciale zones of via de webpagina. Het online stemmen is mogelijk tot één maand na de beurs.

De Poolse export behaalt nieuwe records, onze producten veroveren nieuwe markten. Buitenlandse handelspartners controleren de betrouwbaarheid en ook de kwaliteit van haar Poolse leveranciers. Deze prijs en de prijs voor beste consumentenkeus kunnen dienen als certificaat voor de betrouwbaarheid  van de producent – legt Jerzy Wonka CEO van InfoCredit Service uit.

De met de gouden medaille bekroonde VSHAPER PRO is één van de weinige 3D printers waarmee PEEK en PEI geprint kan worden. Deze hoog temperatuurprinter kan verwarmd worden tot 450 graden Celsius. Het is een modern apparaat ontworpen om producten te fabriceren die zowel mechanisch als thermisch belast kunnen worden.

Prints gemaakt met de VSHAPER PRO zijn heel populair in de medische, automobiel en luchtvaartindustrie. Ze worden vaak gebruikt als alternatief voor metalen onderdelen – legt Tomasz Szymański, oprichter en CEO van VERASHAPE uit.

De printer is te zien op de ITM beurs in Poznań  van 6 tot en met 9 juni op de stand van Edgecam Polen (nr. 49) in hal 3A.

VSHAPER PRO

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *