ISMO Print 3D Prototype

ISMO Print 3D Prototype 

3D Printen is een veel gebruikte techniek voor het vervaardigen van prototypes. Dit is met name het geval wanneer een product gepresenteerd moet worden aan mogelijke investeerders of productiebedrijven die het product in grote oplage moeten gaan produceren. De oprichters van de ISMO start-up (Interactive System for Medicine On-line) hebben een succesvolle proef gedaan met een VSHAPER 3D printer.

Het idee van ISMO is het accuraat, zeker, en onmiddellijk vastleggen van ziektes en het transport naar de huisarts voor een medisch consult.

Wij waarderen oplossingen gebaseerd op behoeften in plaats van het verkopen van producten. Met de oprichting van ISMO is een ons primaire doel om het eenvoudiger te maken voor mensen om een afspraak te maken met een arts op basis van foto’s en een omschrijving van de ziekte van de patiënt zelf. Hierdoor zijn er geen wachtrijen en hoeft de patiënt hiervoor niet van huis. – vertelt Joanna Borowska, vertegenwoordigster van ISMO.

Print 3D Prototype van FILSHAPER ABS

Direct aan het begin met hun werk aan ISMO hebben de ontwikkelaars  prototypes gemaakt. ISMO print 3D prototype van FILSHAPER ABS gebruikt. Het prototype is gepresenteerd aan investeerders en potentiele bedrijven die de productie op zich kunnen gaan nemen.

Ik ben vele jaren nauw betrokken geweest bij het vestigen van de zakelijke relaties met Europese ondernemers en productiebedrijven in China binnen het ‘Trade Network’. Met de oprichting van ISMO was ik op zoek naar productiebedrijven  in China. Om het concept te kunnen visualiseren hebben we een 3D printproject uitbesteed bij VSHAPER. Dit bleek een perfecte samenwerking en heeft ons enorm geholpen bij het voorbereiden van de productiematrijzen  – voegt Joanna Borowska toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *