Vekashape showt VSHAPER op de Metavak

Metavak Gorinchem wordt gezien als een belangrijke beurs in de metaalsector. Op deze beurs komen specialisten samen op gebied van verspaning, metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en toebehoren. De Metavak is een jaarlijks evenement in Nederland. Dit jaar vindt de beurs van 1 tot en met 3 November plaats in Gorinchem.

De Metavakbeurs is de perfecte gelegenheid voor zakelijke gesprekken en om potentiele zakenrelaties te ontmoeten. Al jaren trekt de Metavak experts aan om hun producten, innovaties en de resultaten van implementaties te laten zien. Op deze beurs is een grote diversiteit aan exposanten, waaronder Vekashape BV als gast op de stand van Tungaloy Benelux BV. Vekashape stelt namelijk een 3D printer aan hen beschikbaar waarmee frees bodies zullen worden geprint. Vekashape BV is de distributeur van VSHAPER oplossingen voor de Benelux.

Wij zien er naar uit dat de VSHAPER printer te zien is op de Metavakbeurs. Na de lancering van de Nederlandstalige versie van de VSHAPER website en de introductie van de VSHAPER printers in Nederland is het tijd om een versnelling op te schakelen – zegt Jacek Wach, Marketing Manager bij Verashape.

De VSHAPER printer is te zien op stand 154 bij Tingaloy Benelux BV.

 

Vekashape op de Metavak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *