STOM 2017 - 3D Printing Days

VSHAPER aanwezig tijdens 3D Printing Days en STOM 2017

Van 28 tot en met 30 Maart 2017 zal in Kielce de negende editie plaatsvinden van de belangrijkste bijeenkomst voor experts op 3D print gebied in Europa. Dit valt samen met de STOM 2017 beurs dat zich richt op fabricage methodieken zoals plaatwerk en laser technologie. VERASHAPE zal op twee verschillende stands haar VSHAPER 3D printers en SOFTSHAPER software tonen. SOFTSHAPER is ontwikkeld op het Siemens PLM Parasolid Communicator platform.

De 3D Printing Days complementeert deze beurs en is een belangrijke factor geworden tijdens deze beurs. De vorige editie trok meer dan 80 exposanten en meer dan 8.000 bezoekers. De groeiende interesse in innovaties in het additive manufacturing heeft geresulteerd in het voortzetten van dit evenement. Dit jaar duurt het 3 dagen.

Er zal ook aandacht zijn voor het 3D scannen en rapid prototyping. Alle grote Poolse printer fabrikanten en buitenlandse leveranciers zullen aanwezig zijn. Iedere jaargang komen er weer nieuwe exposanten bij waardoor de diversiteit in het aanbod toeneemt.

Tijdens 3D Printing Days en STOM 2017 zal ook een seminar worden gegeven over verschillende vooraf gekozen onderwerpen op het gebied van 3D printen. Op de tweede dag van dit evenement  (29-3-2017) zal rond de middag Marcin Szymański, product manager van VERASHAPE, een lezing geven met de titel “SOFTSHAPER – Computer Aided 3D Printing”. De SOFSHAPER software en de VSHAPER 3D Printers zijn te zien in hal B.

De VSHAPER printers zullen ook te zien zijn bij onze Poolse reseller – SOLIDEXPERT in hal A op stand A-91

STOM 2017 - 3D Printing Days

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *