VSHAPER op de Hannover Messe 2017

‘s Werelds grootste industriële beurs – Hannover Messe vindt plaats van 24 tot en met 28 april 2017.

Belangrijke industriële oplossingen, met extra aandacht voor nieuwe technologieën ter ondersteuning van de productie-efficiëntie, zullen tijdens dit evenement worden gepresenteerd. De producent van de VSHAPER 3D-printer oplossingen, met succes gebruikt in de automobielindustrie, lucht- en ruimtevaart en gieterijen zal hier haar nieuwste producten laten zien.

Hannover Messe is de belangrijkste beurs toegewijd aan industriële oplossingen. De hallen zijn opgedeeld in verschillende zones, zoals: Industriële automatisering – fabrieks- en procesautomatisering, systeemoplossingen en industriële IT, Digital Factory – geïntegreerde processen en IT-oplossingen, energie – geïntegreerde energiesystemen en mobiliteit, Industrial Supply – innovatieve uitbestedingsoplossingen en lichtgewicht constructie, Research & Technology – onderzoek, ontwikkeling en overdracht van technologie.

VSHAPER 3D-printers zullen worden tentoongesteld in de zone genaamd Digital Factory. Dit is in zaal 17 op stand C76.
We zullen al onze printer modellen evenals de SOFTSHAPER Computer Aided 3D Printing software presenteren op onze 44 vierkante meter grote stand. We hebben ook een aantal nieuwe ontwikkelingen en oplossingen, die hebben hun première in Hannover. Wij geloven dat onze VSHAPER ONE Pro Printer, verwarming tot 450 ℃ wederom veel aandacht zal trekken. Deze PEEK printer is heel populair bij onze klanten over de hele wereld – zegt Tomasz Szymański, de oprichter en CEO van VERASHAPE.

Tijdens de vorige editie van de Hannover Messe was de Verenigde Staten de officiële partner van de beurs. Een aantal speciale gasten waren onder ander de Amerikaanse president Barack Obama en de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Dit jaar is Polen het officiële partnerland. Met een speciaal avondprogramma, een openingsceremonie en gala wordt de deelname van Polen aan de beurs gevierd. Dit zal plaatsvinden op 23 april. Ons land zal worden voorgesteld aan de leiders en bedrijven van alle landen die deelnemen aan de show tijdens het gala.

Het hoofdthema tijdens Hannover Messe 2017 is: Integrated Industry – Creating Value. Het idee omvat verschillende aspecten in verband met energiebesparing, additive manufacturing of digitaliseren van productie. Het leidende thema van de deelname van Polen aan het evenement als het partnerland is SMART MEANS.

De Hannover Messe is een perfecte gelegenheid voor een uitgebreide promotie van de Poolse economie in de internationale arena, alsook voor het creëren van sterke Poolse merken op het gebied van hoogwaardige technologieën. Onze oplossingen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Poolse bedrijven zijn zeer succesvol op buitenlandse markten en hun producten worden gewaardeerd door de meest veeleisende klanten – een samenvatting van Tomasz Szymański.

VSHAPER Hannover Messe 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *